Bliv frivillig
VORES
FRIVILLIGE

Livet som frivillig

Hjemmeværnet er fyldt med lærerige udfordringer, unikke oplevelser og godt kammeratskab. Her kan du se og læse mere om, hvad det betyder for seks af vores frivillige.

Se mere     Bliv frivillig    

Uddannelse

I Hjemmeværnet kan du tage over 300 godkendte uddannelser og kurser, ganske gratis. De giver dig militære kompetencer som soldat, nyttige evner som borger og skærper din profil på arbejdsmarkedet.

Læs mere    
Uddannelse og udvikling af militære kompetencer

Er du egnet?

Lyst, vilje og engagement. Det er de vigtigste faktorer for, at du kan yde en nyttig indsats i Hjemmeværnet. Dertil har vi en række grundlæggende krav, som du skal opfylde for at blive frivillig. Tag vores test og se, om du er egnet

Tag testen her    
er du klar

Ansøgningen

Hvis du gerne vil være frivillig, skal vi sikre os, at du er egnet, og du skal sikre dig, at Hjemmeværnet er det rigtige for dig. Det klarer vi gennem en omhyggelig ansøgningsproces.

Læs om processen her    
Hjemmeværnets ansøgningsproces

Find Hjemmeværnet

For værnepligtige

Mange værnepligtige genfinder udfordringerne, oplevelserne og sammenholdet fra Forsvaret i Hjemmeværnet. Med militær baggrund kan du springe en del af grunduddannelsen over og komme hurtigt i gang med at gøre en nyttig indsats.

Læs mere    
fortsæt dit militære liv i hjemmeværnet